Info producte

Nicknom és un producte únic i fet en exclusiva per a cadascun dels vostres nens. Els penjadors són objectes útils i indispensables en una habitació infantil.

Nosaltres oferim la possibilitat de personalitzar cada penjador amb els noms dels nens de la casa.

Depenent del nom, la longitud varia. El nom, l’escrivim sempre amb la primera lletra en majúscula i si porta accent, el posem.

Els noms de 2,3 i 4 lletres fan com a mínim 40 cm de llarg. A partir de 5 lletres, va creixent i mai superen els 60cm de llarg. Sempre porten 3 penjadors.

El material utilitzat és el ferro. S’inclouen 2 cargols pintats per penjar-lo a la paret.

Els Nicknom els fem 100% a mà, vam treballar meticulosament i cuidem els detalls en el procés d’elaboració perquè el resultat tingui uns acabats de confecció i pintura impecables.

En el procés de compra tries el color per donar-li un efecte de volum sempre fem unes pinzellades amb un color més clar o blanc. Aquest efecte no ho fem en el color blanc ni en el negre.

Trobaràs que cada penjador va dins d’una bossa de roba de cotó cosida i estampada manualment. A més, com volem que Nicknom sigui el regal perfecte, podràs dedicar els teus millors desitjos en una postal que afegim.

Cada Nicknom s’encarrega per a un nen o nena, es pinta amb un color pensat específicament per a la seva habitació, per aquest motiu no fem devolucions de cap producte personalitzat.
Treballemartesanalment i ens pots fer una comanda a mida. Si tens una idea diferent al nostre producte estàndard, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a nicknom@nicknom.com
Els Nicknom els vam començar a fer en el moment que realitzes el pagament a la nostra botiga on-line, així que per poder gestionar totes les comandes, donem un termini de lliurament de 12 dies. Amb els anys d’experiència, sabem que en alguns casos no podem planificar amb aquests dies d’antelació, els naixements ens agafen a tots per sorpresa! Així doncs, en el procés de pagament trobaràs l’opció de Comanda Exprés que hauràs de marcar en el cas de voler rebre el Nicknom en el termini de 4 dies, Aquesta opció té un increment de 5 €.
Mames i papes, amics, padrins, oncles, avis, companys de treball … penseu que regaleu alguna cosa molt especial i que no se’ls quedarà mai petit!
A tots aquells que regaleu originalitat, us donem les gràcies!
equip Nicknom